Trainee Trøndelag Logo

Trainee Trøndelag søker kandidater til høstens Trainee-opptak!Søknadsfrist er 13. februar 23:59

SØK HER!

Hvem er Trainee Trøndelag?

Vi rekrutterer hvert år mer enn 20 traineer til stillinger i mange ulike bransjer. Vi hjelper bedriftene med å forstå hvorfor nettopp din kompetanse er verdifull. Kanskje er du til og med en drømmekandidat?

Vi er med på å skape karrieremuligheter og et felles nettverk for nyutdannede i hele regionen.
Trainee Trøndelag dekker et stort geografisk område; fra Namdalen i nord, Frøya og Hitra i vest til Røros og Nord-Østerdalen i sør. Vi har arbeidsmuligheter i innlandet og langs hele trøndelagskysten.

Du kan velge mellom våre fire avdelinger, eller du kan søke på alle. Fjelltrainee – Røros, Intro trainee – Steinkjer, KystTrainee – Hitra og Frøya. Trainee Namdal.

Hva er en Trainee?

Som trainee blir du ansatt i én eller flere bedrifter i ett til to år med konkurransedyktig lønn. Det som skiller en traineestilling fra andre ordinære stillinger er den tette oppfølgingen, samt den unike muligheten til å jobbe på ulike arenaer for å styrke din breddekunnskap og kickstarte din karriere på lang sikt.

Som trainee får du en spennende og unik start på karrieren inkludert et nettverk på tvers av andre traineer og bedrifter. Som trainee tilbyr vi deg ulike kurs, sosiale arrangement der du vil møte andre traineer, samt bedrifter for å bygge et sosialt og profesjonelt nettverk. Som trainee vil du få anledning til å delta på flere arrangement der nettverk og personlig utvikling er i fokus.

Kan jeg bli Trainee?

Dersom du har fullført en bachelor- eller en mastergrad innen de tre siste årene, da kan du søke om å bli trainee hos oss.  Vi leter etter et bredt spekter av kandidater med forskjellige studiebakgrunner.

Vi kan tilby

  • En unik start på din yrkeskarriere med muligheten til å jobbe i en eller to bedrifter i inntil to år.
  • Et sosialt og faglig nettverk med de andre traineene i ordningen.
  • Faglig påfyll gjennom kurs med fokus på personlig utvikling
  • Muligheten til å bli godt kjent med et interessant og mangfoldig næringsliv i stadig utvikling i Trøndelag.
  • En mentor fra Trainee Trøndelag.
  • Du får full lønn etter ordinære arbeidsbetingelser.
Søk her!