TEKSET 2023

Speeddating student-bedrift og studentdeltakelse konferanse

Speeddating

Under TEKSET dagene arrangerer Brohode Havbruk et eget koblingsarrangement mellom student og bedrift. En god arena for å treffe en mulig samarbeidspartner for oppgaveskriving, og kanskje til og med – en potensiell arbeidsgiver og arbeidstaker? Arrangementet er åpent for studenter fra alle studieretninger.

Clarion Hotel & Congress, 14. februar.
Registrering og enkel servering fra kl. 18:00. Arrangementet avsluttes kl. 19:15

Har du spørsmål rundt arrangement og påmelding – ta kontakt med Tove M. Vedal (BKS) eller Alexandra Neyts (NTNU).

I mai 2022 arrangerte vi et tilsvarende koblingsarrangement, les gjerne mer om det her: Speeddating TEKSET våren ’22.

Meld deg på her!

Du kan melde deg på ett eller begge arrangement. Følg påmeldingslenken og kryss av for hva du ønsker å delta på.

Merk: Gratis å delta på begge arrangement, men påmeldingen er bindende.

Studentdeltakelse konferanse

14. og 15. februar er det tid for ny TEKSET konferanse på Clarion Hotel & Congress i Trondheim. Konferansen er en innovasjonsarena for den delen av havbruksnæringen som foregår på land i første fase av produksjonssyklusen, altså settefisk. Du kan lese mer om TEKSET (SINTEF Ocean) – Innovasjon for settefisk her.

Under TEKSET er også dere studenter sentrale. Hele 40 studenter gis mulighet til å delta gratis på konferansen. Du får tildelt oppgaver som notatskriving, foto, koordinering av mikrofoner til foredragsholdere og lignende. Dette er en god mulighet for å holde seg oppdatert på utviklingen i settefisknæringen – og for å knytte gode kontakter! Vi ønsker studenter velkomne fra alle linjer innenfor teknologi, naturvitenskap og humsam. Ved overbooking gjør vi en utvelgelse basert på studieprogram, interesse og motivasjon.

Foto: Sintef Ocean

Hold deg oppdatert!

Hold deg orientert om viktige møteplasser, enten du er elev på videregående, student, forsker, har jobb innen havbruk – eller om du rett og slett bare er hekta på havbruk!

Meld deg på vårt nyhetsbrev!