Karriere

Leter du etter drømmejobben?

Er du en dyktig og motivert jobbsøker som har engasjement for fagfeltet ditt? Da er du den vi ser etter.

Blått Kompetansesenter samarbeider tett med bedriftene på Hitra og Frøya, og har derfor en unik innsikt i hvilken arbeidskraft som trengs i de ulike bransjene og bedriftene.

Hitra og Frøya har mange gründere og det satses stort på nye spennende bransjer og teknologier som fører til et attraktivt arbeidsmarked med et stadig behov for ny kunnskap og mer arbeidskraft.

Vi kan også hjelpe deg som er nyutdannet med traineestilling.

Finn ut mer om Trainee her

Som en trainee blir du ansatt i en bedrift i ett til to år med en konkurransedyktig lønn. Det som skiller en traineestilling fra andre ordinære stillinger er den tette oppfølgingen, samt den unike muligheten til å jobbe på ulike arenaer for å styrke din breddekunnskap og kickstarte din karriere på lang sikt.

Som trainee får du en spennende og unik start på karrieren inkludert et nettverk på tvers av andre traineer og bedrifter. Som trainee tilbyr vi deg ulike kurs, sosiale arrangement der du vil møte andre traineer, samt bedrifter for å bygge et sosialt nettverk. Som trainee vil du få anledning til å delta på flere arrangement der nettverk og «personlig utvikling» er i fokus.

Følg Trainee Trøndelag på facebook.

Dersom du har du fullført en bachelor- eller en mastergrad innen to til tre siste årene, da kan du søke om å bli en trainee.

Prosjektleder Randi Annette Enge har et godt samarbeid med bedriftene på Hitra og Frøya der han jobber aktivt med å kapre dyktige og nyutdannede kandidater for spennende jobber.

Last opp din CV og søknad i dag og bli en del av Trainee Trøndelag du også.

Få en kickstart på din jobbkarriere – bli en del av Trainee Trøndelag

Vi tilbyr spennende traineestillinger i ulike bedrifter over hele Trøndelag.

Les mer på Trainee Trøndelags sine nettsier

Åpen søknad

Ved å registere en åpen søknad hos Blått Kompetansesenter vil vi kunne kontakte deg dersom vi finner noen aktuelle stillinger vi mener du passer til. Vi vil ikke dele din søknad med tredjeparts aktører, og du kan når som helst trekke din søknad ved å sende oss en e-post.

CV – Personalia, utdanning, arbeidserfaring, annsvarsområder, prestasjoner, kvalifikasjoner, intresser,  språkkunnskap og førerkort.

Søknadsbrev – Si noe om hvorfor du ønsker å jobbe for bedriften og hva du ønsker å oppnå. Prøv å sette ord på dine sterke og svake sider.

Ledige stillinger hos oss

Det er for tiden ingen ledige stillinger

Trainee

Hverdagen som Trainee

Mitt navn er Randi Annette og jeg skal være trainee hos innovasjonsselskapet Blått Kompetansesenter i to år.

Jeg har fullført en bachelorgrad innen markedsføringsledelse på Handelshøyskolen BI, og med en trainee-stilling fikk jeg en kickstart på min jobbkarriere. Jeg har fått spennende jobbmuligheter, tillit og faglig utvikling.

Som trainee får du en 100% stilling med gode lønnsvilkår, samt et stort nettverk du vil få nytte av i fremtiden.

Våre aktive stillinger:

Lokaliteter

Du finner oss der du trenger oss

Hovedkontoret til Blått Kompetansesenter ligger sentralt på Sistranda på Frøya. Her på senteret sitter vi tett på andre bedrifter, samt arbeidsmarkedet generelt på både Hitra, Frøya og i Trondheim

I Trondheim har vi våre kontorer på Blåbasen. Ved å ha kontorer i Trondheim blir vi også nærmere våre samarbeidspartnere, som eksempelvis NTNU.

Litt om Øyene Hitra og Frøya

Frøya og Hitra er et paradis ved kysten med en fantastisk natur, mye fritidsaktiviteter og hyggelige mennesker.