Rabben Marina

Rabben Marina

Rabben Marina

Rabben Restaurant og Pizzeria åpnet i desember 21, og tok over driften etter Rabben Restaurant. Restauranten er helårsåpen, med store svingninger i kundegrunnlag ift sesong. Beliggenheten, ved sjøkanten på Sistranda, har gjort oss til en populær plass på sommeren.

Vi har cirka 100 sitteplasser inne, og med uteserveringen på sommeren, kan vi bordsette opp til ca 150 gjester.

Vi har to kjøkken, et hovedkjøkken inne (åpent kjøkken hvor gjestene kan følge med på matlagingen), og et eget kjøkken for pizzaproduksjon. Vi har også et fiskeutsalg som er operativt deler av året.

Vi har en variert a la carte meny som vi tilpasser årstider og etterspørsel, og vi har buffeter med varme og kalde retter, og desserter. Vi tilbyr også take away på hele menyen, og catering til ulike grupper og selskap, som for eksempel barnedåper, konfirmasjoner, bursdager og minnesamvær.

Yrker hos oss:

  • Kokk
  • Servitør

Ønsker du vite mer om oss?

Eli Kristin Fredagsvik

Eli Kristin Fredagsvik

Daglig leder

E-post: elikristin@rabbenmarina.no

Arbeidsoppgaver servitør

Arbeidsoppgavene er varierte, og det stilles krav til at man kan jobbe både selvstendig og i team. I rolige perioder kan man være alene på vakt som servitør. Aktuelle arbeidsoppgaver ila en arbeidsdag kan være.

  • Tilrettelegging før åpning
  • Kundebehandling
  • Rigging av fiskeutsalg og mottak av kunder der
  • Servering mat og drikke
  • Bar
  • Tilbereding av desserter
  • Oppvask og rydding
  • Renhold
  • Kassaoppgjør
  • Stengerutiner
  • Håndtering av IK-mat systemet (internkontroll).

Arbeidsoppgaver kokk

Det er som regel en kokk på jobb til enhver tid, men i helger og i høysesongen er det 2-3 stk på kjøkken.

Arbeidsoppgavene består i

  • Forberedelser til a la carte- og pizzameny
  • Buffeer
  • Desserter
  • Håndtere fortløpende bestillinger
  • Kjennskap og utøvelse av IK-mat systemet
  • Renhold på kjøkken
  • Sjefskokk vil også ha ansvar for vareinnkøp, menyplanlegging og kostutregninger på ulike matretter og catering

Både kokk og servitør må kunne hjelpe hverandre på de respektive arbeidsområdene, dersom det er behov for det.