Kymar Elektro AS

Kymar Elektro verkstedhall

Kymar Elektro

Kymar Elektro har 40 ansatte og salgskontor og serviceverksted i Moss, Trondheim, Stavanger og Bergen. Grunnmuren til Kymar er verkstedene. Med våre fire verksteder og salgskontor, har vi stor fleksibilitet og nærhet til kundene. Vi kan mobilisere raskt dersom det oppstår en uventet driftsstans.

Våre ansatte har fokus på å gi kundene gode råd og løsninger. Vi jobber i en bransje hvor kvalitet og evne til å levere til avtalt tid, er viktig. Hos Kymar møter du folk med høy kompetanse som gir verdifulle råd. Dette gjelder ikke bare i valget av riktig motor eller omformer – vi kan også hjelpe deg med å avgjøre om du bør kjøpe nytt eller om du heller bør reparere det gamle. Vi setter alltid kunden i fokus, og ønsker å bli oppfattet som en allsidig problemløser med høy servicegrad. Kymar sin kvalitetspolitikk gjelder alle nivå i bedriften.

I dag er vi ledende innen tilstandskontroll, ex. inspeksjon, service, vedlikehold av elektromekanisk utstyr til landbasert industri, marine og til rigger og anlegg tilknyttet olje- og gassindustrien. Våre verksteder er ex. sertifisert, og har fullt utstyr for de fleste reparasjoner og overhalinger. En stor del av virksomheten vår er salg av nye produkter, og vi har et bredt utvalg av motorer på lager.

Yrker hos oss:

  • Elektriker

Ønsker du vite mer om oss?

Ulrik Haugen

E-post: Ulrik.haugen@kymar.no

Kymar Elektro

Kymar Elektro utfører alle typer installasjoner og serviceoppdrag for næringsbygg, offentlige bygg, industri, oppdrettsnæring, offshore og marine. Vi har lang erfaring med skipselektro. Utover det som er normalt for en installasjonsbedrift, kan vi sammen med vårt søsterselskap Kymar og Kymar Solutions tilby kompetanse innenfor et bredere spekter. Det omfatter alt av roterende utstyr som elektromotorer, gir og pumper, og styring av dette. Dette er ofte kritisk utstyr i en produksjon hvor rett kompetanse for service, reparasjon eller erstatningsprodukt er vesentlig for å unngå eller minimalisere driftsstans.

Kymar Solutions

Kymar Solutions ble stiftet i 2017 under navnet EA Solution. Vår visjon er å være en «non-stop shop» for våre kunder når det gjelder alt fra komponenter, til komplette uniter og moduler etter kundens ønske.

I dag er vi en komplett leverandør av spesialprodukter og tjenester til olje- og gassindustrien, marinesektoren og oppdrettsnæringen, og vi holder til på Klepp stasjon på Jæren.

Vi har over 35 års fartstid innenfor offshorebransjen, og våre dyktige fagfolk har høy kompetanse og lang erfaring innenfor bransjene nevnt ovenfor. Dessuten besitter de gode kunnskaper om elektro, automasjon og mekanikk, i tillegg til alt fra kontrollsystemer til mekanisk overhaling av pumper. De har gjennomført alle nødvendige sikkerhetskurs for å kunne reise offshore, og har etter hvert opparbeidet seg erfaringer fra oppdrag over hele verden.

Vi er alltid meget opptatt av at alle våre leveranser skal være av høy kvalitet, til riktig pris og til avtalt leveringstid.
I Kymar Solutions er vi opptatt av konkret og god HMS-politikk, og vi arbeider hver dag for å bli enda bedre på området.
Vi har også til enhver tid godkjent FSE kurs med førstehjelptrening.

Siden 2021 har vi vært en del av Kymar Group. Dermed har vi kunnet styrke vår posisjon i markedet med en enda større og bredere produkt- og tjenesteportefølje.

Lærling

Som lærling i et av selskapene i Kymar Group, vil du ha mulighet til en praksis innenfor et bredt område innen elektrofag. Både i privatmarkedet som en tradisjonell installasjonsbedrift, til industri med service oppdrag innenfor elektro og automasjon, og reparasjon av elektromotorer, service på omformere, etc.

Lærlingperioden kan foregå med praksis i alle selskapene. Du deltar på arbeid inne på verksted med; overhaling av elektromotorer, deltagelse i bygging av produkter med elektro, automasjon, skap, etc.  Serviceoppdrag ute hos kunder – både privat og i industrien – hører med.

Som lærling hos Kymar vil du få en svært allsidig praksis.